Το γεγονός ότι ο Γιάννης Παπαδόπουλος ήταν… στραβωμένος με τον Βλάνταν Μιλόγεβιτς μετά τα ματς με την Βελέζ ήταν γνωστό στην πιάτσα.

Ο Σέρβος, όμως, δεν επρόκειτο να κάνει κίνηση αποχώρησης χωρίς να εξασφαλίσει πως θα πληρωθεί αδρά. Για καλή του τύχη βρήκε τα χρήματα που ήθελε, ακόμη και αν πρόκειται για ομάδα που δεν έχει υψηλούς στόχους στο πρωτάθλημα της Σαουδικής Αραβίας. Για την ακρίβεια η Αλ-Ετιφάκ, την οποία αναλαμβάνει, είναι 12η στον βαθμολογικό πίνακα με μια νίκη σε επτά παιχνίδια πρωταθλήματος.

Η αλήθεια είναι ότι αρκετοί απόρησαν και για την ταχύτητα εξεύρεσης ομάδας, αλλά και για το ποσό που εξασφάλισε ο Μιλόγεβιτς, που είναι κοντά στο 1 εκατ. ευρώ ετησίως.

Και απόρησαν γιατί στο προηγούμενο πέρασμά του από τη συγκεκριμένη χώρα δεν μπορεί να πει κανείς ότι θάμπωσε. 17 νίκες σε 41 ματς έκανε με την Αλ-Αχλί, από τον Φεβρουάριο του 2020 έως τον Μάρτιο του 2021. Και για την ιστορία, σήμερα προπονητής της είναι ο Μπέσνικ Χάσι.

Για τα δεδομένα του εν λόγω πρωταθλήματος ο Μιλόγεβιτς στην Αλ-Αχλί δεν είχε και άσχημο υλικό. Είχε τον Μάριν που έπαιζε στον Ολυμπιακό, τον Μίτριτσα που φέτος αγωνίζεται στον ΠΑΟΚ, τον Φέισα που πέρασε από τον Πειραιά και έκανε αξιόλογη καριέρα στην Μπενφίκα, τον Λίμα που ήταν βασικός για μια τριετία στην Ναντ, τον Νιανγκ που θεωρήθηκε μεγάλο ταλέντο και ανήκε για χρόνια στη Μίλαν.

Ο Μιλόγεβιτς είχε εικόνα φευγάτου αρκετό καιρό τώρα. Όταν το 0-3 γίνεται 3-3 είναι λογικό να είσαι θλιμμένος. Όταν χάνεις ντέρμπι με κάτω τα χέρια, το ίδιο. Όταν νικάς στο Αγρίνιο, όμως, όχι. Και ο Σέρβος ήταν με κατεβασμένο το κεφάλι και μετά τη νίκη επί του Παναιτωλικού.

Η εμφάνιση των πρώτων 78 λεπτών με τον ΟΦΗ του είχαν χαρίσει καύσιμα για τα δύσκολα. Αρκετά για να διασωθεί και μετά την άθλια παρουσία της ομάδας στην Τούμπα και τα τραγικά προσωπικά του λάθη.

Όμως και ο ίδιος είχε καταλάβει ότι δύσκολα θα επιβίωνε μακροπρόθεσμα. Και όταν εξασφάλισε ότι δεν θα χρεωθεί απόλυση και ότι δεν θα μείνει άνεργος, τα παράτησε και έφυγε, πριν… τον φύγουν ως αποτυχημένο.

Περισσότερα στην κατηγορία:Ενωσίτικα